A zöld szexi, a zöld barátságos, a zöld finom - ha te is hiszel abban, hogy a környezettudatos eljárásokból a legjobb dolgok sülnek ki, vagy éppen ellenkezőleg, még szükséged lenne egy kis bizonyításra, hogy elhidd, az ökotudat nem valami nehezen nyelhető nyűg, a Filo Bar pizzáit egyaránt ajánljuk neked.
A Bulinegyed legzöldebb éttermében már a kialakításkor odafigyeltek arra, hogy újrafelhasználható anyagokat, energia- és víztakarékos berendezéseket szerezzenek, és működésük közben is mindent megtesznek azért, hogy a lehető legapróbb legyen az ökolábnyomuk.
A pizzák élvezeti értékéből azonban mindez semmit sem von le, a ropogós tészta ugyanolyan finom, ha nem jobb, mint máshol: a helyben gyűrt, friss, teljes kiőrlésű tönkölybúzából készült tésztalapra finom, fűszeres házi szósz kerül, a feltétről pedig te döntesz, attól függően, hogy a klasszikus Margerithára, Prosciuttora, Salame-ra vagy Tonnora fáj éppen a fogad.
És hogy mi van akkor, ha pizza helyett "csak" egy salátát ennél? A kalóriaszegény választás itt nem szomorú alternatívát jelent, az aszalt szilvás, vagy éppen pestós csirkesaláta van olyan jó, mint akármelyik pizza, és a bónusszal ezeket is kérheted.
Egyél jót, és egyél bűntudat nélkül, hiszen ezzel a bónusszal csakis a legjobb minőségű alapanyagokból készült étel kerül a tányérodra, egy olyan helyen, ami szeretné, hogy a világban a következő évtizedekben is legyen pizza.