Eszünk ágában sincs elvitatni a sertéshús feldolgozásának magyar eredményeit, de a májas hurka iránt érzett rajongásodat nem kisebbíti, ha néha kipróbálsz valami mást is: mondjuk a szaftos, puha, omlósan puhára párolt, fűszeres pulled pork szendvicset. Szerencsére ma már itthon is vannak olyan helyek, ahol a hagyományos, hazai konyha slágerfogásai mellé bekerül a tépett disznóhúsos finomság is.
A Kurucz Hentes és Lacipecsenye második generációs családi vállalkozás, egy vállalkozás, ami annak idején egyetlen sertéssel kezdte, ma pedig megkerülhetetlen minden városlakó számára, amikor jelez a szív, meg a gyomor, hogy itt az ideje egy kis hazai féle disznótorosnak, vagy éppen egy izgalmas, minőségi alapanyagokból, szakértelemmel készített húsételnek.
És hogy minek köszönhetőek az ismerős ízek? Annak, hogy a cég, akárcsak otthon, maga neveli, eteti a később feldolgozott és a boltba kerülő sertéseket, így az első lépéstől az utolsóig felügyeli a munkafolyamatokat, és csakis a legjobbal éri be.
Bónuszunkkal most a hely egyik népszerű szendvicsét, az omlós, szaftos, foszlós sertéshússal megpakolt pulled pork szendvicset teheted a magadévá. A ciabattába a zamatos hús mellé karamellizált hagyma és salátalevél is kerül, így lesz teljes az ízek harmóniája.
A kiadós szendvicset egy Tikkadt Szöcskével, az igazi magyar kólával öblítheted le, csak hogy minden íz hazataláljon.
Kedvezmény kalkuláció
Eredeti ár: 1.940 Ft
Kedvezmény: 18%
Kedvezményes ár: 1.590 Ft