Van az a hőmérséklet, amin még a létezés is fárasztó, az olyan fizikai tevékenységek pedig, mint mondjuk a rágás, egyenesen elképzelhetetlennek tűnnek. Ilyenkor aztán jól meggondolja az ember, hogy mi az, amiért hajlandó munkába állítani a rágóizmait, de egy jó féle házi sült kolbász friss kenyérrel meg mustárral nyaranta is jól csúszik, főleg, ha hideg sör is van mellé, amivel öblögetni lehet a fűszeres falatokat.
A kolbász attól házi, hogy semmiféle adalékanyag nem kerül bele, vagyis nincs benne semmi olyasmi, amit mondjuk a nagyi ne tett volna bele, így jó szívvel ajánljuk akkor is, ha szereted a klasszikus, magyaros ízeket, de a tudatos táplálkozás is fontos számodra.
Csapjatok le egy igazi nyári menüre egy hangulatos borospince hűsében, ahol még melegben is jól esik jól lakni!