Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlelmiszer és termékEgészségÉtteremTanfolyamUtazásSzépségÉlmény Ajándék Család és gyerekekPraktikus

Minőség a legjobb áron

Garanciát vállalunk, hogy szolgáltatás és utazás ajánlataink nálunk mindig a legjobb áron elérhetőek, más weboldalakon csak ugyanolyan, vagy magasabb árakon találod meg ugyanazt!

Arra törekszünk, hogy a legversenyképesebb árakat biztosítsuk, és azt szeretnénk, hogy a lehető legalacsonyabb árat fizesd a Bónusz Brigádon található szolgáltatások és utazások megvásárlásakor.

Amennyiben vásároltál nálunk utazást vagy szolgáltatást és ezután az interneten ugyanolyan vásárlási feltételek mellett alacsonyabb árat találsz ugyanarra, a Legjobb ár garanciánk értelmében a mi árunk és az alacsonyabb ár közötti különbséget jóváírjuk Brigád egyenlegeden és az adott ajánlatot levesszük a kínálatunkból, amíg nem tudjuk biztosítani a legjobb árat.

 

 

Ahhoz, hogy igényt nyújts be a garanciára, teljesülnie kell Legjobb ár garanciánk összes vonatkozó feltételének, valamint e feltételeknek megfelelően kell a garanciára vonatkozó igényt benyújtani.

 

Megnézem a garancia feltételeit

 

  • Ügyfélszolgálat

    +36 1 780 7360

    munkanapokon 8:30-17:00-ig
Bejelentkezés