Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamTermék és élelmiszerPraktikus Ajándék
11 soros 3D HIFU kezelés luxus arcfeszesítő kezeléssel-75 %
99 900 Ft
4,6/5 Medina Egészségcentrum - Budapest - IV. kerület

HIFU kezelés: bőrfiatalítás természetes módon

Az orvos-esztétikai beavatkozások sokszor fájdalmas műtéttel és elhúzódó felépülési idővel járnak. Szerencsére a bőrfeszesítésnek és -fiatalításnak ma már van más útja is. A HIFU ultrahangos kezelés során anélkül érhetünk el látványos és tartós eredményt, hogy kés alá feküdnénk.

Mi az a HIFU kezelés?

A HIFU magas intenzitású fókuszált ultrahang kezelés, ami a bőr feszesítését segíti elő. Habár orvos-esztétikai beavatkozásról van szó, annak ellenére természetes, tehát nem sebészeti megoldást nyújt a kezelés. A módszer során egy kezelőfej segítségével az ultrahang hullámokkal felmelegítik a bőr alatti szöveteket - ekkor a kollagén és az elasztin termelés megnő -, így keletkezik a lifting hatás.

 

A HIFU a test különböző területein alkalmazható: az arc, a nyak, az áll, a toka, a dekoltázs, a kézfej vagy akár a has is kezelhető általa. Viszont a beavatkozások számát tekintve a legnépszerűbb testtáj az arc és annak környéke.

 

A körülbelül 1-1,5 órás kezelés némi fájdalommal járhat, de legtöbbször inkább csak kellemetlen a szurkáló, meleg érzet, amit az ultrahang kelt. Egy tapasztalt orvos számára a beavatkozás a HIFU géppel minimális kockázattal jár, azonban egy félresikerült kezelés során akár az idegek, a pajzsmirigy vagy a nyálmirigy is sérülhet. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően képzett szakemberhez forduljunk.

Milyen eredmény várható a kezelés után?

A HIFU-nak köszönhetően a bőr pár hónap alatt egyre feszesebb lesz és a megereszkedett bőr is kisimul. A kezelés után akár 4-8 évet is letagadhatunk a korunkból. A fokozott kollagéntermelés 6 hónap hosszúra is nyúlhat. Pont emiatt a következő alkalmat elég 1-2 év múlva beiktatni a naptárba.

A HIFU előnyei

Számos pozitív hatást könyvelhetünk el a HIFU kezelésnek. Nézzük, miért érdemes ezt a típusú bőrfeszesítő módszert választani.

 

 • Feszesíti és megemeli a megereszkedett bőrt.
 • Csökkenti a ráncokat és azok mélységét.
 • A szem alatti sötét karikák és a szarkalábak száma is csökkeni fog.
 • Késlelteti az öregedést.
 • Természetes kezelésről van szó, épp ezért a beavatkozás során semmilyen idegen anyagot nem juttatnak be a bőrbe.
 • Nincs szükség műtéti eljárásra, így a környezet tudni sem fog arról, hogy beavatkozás történt.
 • A kezelés nem akadályozza meg a mindennapi tevékenységek folytatását, nem kell pihenni és ágyban feküdni utána.
 • A beállítási lehetőségeknek köszönhetően egyéni kezelések alakíthatóak ki mindenki számára.
 • Bármilyen bőrtípusnál alkalmazható, így az érzékeny, világosabb vagy sötétebb bőrű páncienseknek is kiváló a HIFU.
 • Szinte fájdalommentes módszer.
 • Mindössze egy kezelés elegendő a kívánt hatás eléréséhez.
 • Látványos és hosszantartó eredménye van.

Kinek ajánlott a HIFU?

Kortól és nemtől függetlenül bárki számára megoldást nyújthat a HIFU, így a fiatalabb és az idősebb korosztálynak is segítségül hívható bőrfeszesítéskor. Akár megelőzés céljából is érdemes bevetni a kezelést: 25 éves kor felett már bátran ajánlják a beavatkozást a ráncok kialakulása ellen.

 

A HIFU nem azonnal fejti ki a hatását, pár hónap elteltével lesz látható az eredmény, azonban tartós és látványos változásra számíthatunk a kezelést követően. Nagyon fontos, hogy minden kezelés előtt tájékozódjunk arról, hogy megfelelően képzett szakemberrel van-e dolgunk, mert a megfelelő tudás és hozzáértés elengedhetetlen a problémamentes beavatkozás végrehajtásához.

Bejelentkezés