2021.01.21-én módosultak az oldal általános szerződési feltételei, az új ÁSZF-et itt éred el. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlelmiszer és termékUtazásÉlményÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraPraktikus Ajándék
IPL tartós szőrtelenítés választható testrészre
4 990 Ft
Angyali Érintés - Budapest - VIII. kerület
Szőrtelenítés mesterfokon: 5 alkalmas SHR a teljes testen
44 990 Ft
Vásárlóink kedvence
Szőrtelen fesztelenség: intim gyantázás olasz wax-szal
2 590 Ft
Szeptemberig felhasználható
Jutasi Andrea Kozmetikus - Budapest - VII. kerület
Szőrtelen fesztelenség: láb gyantázás a térd vonaláig
1 290 Ft
Szeptemberig felhasználható
Jutasi Andrea Kozmetikus - Budapest - VII. kerület

A szőrtelenítés különböző módszerei

Ha szeretnél megszabadulni a nemkívánatos szőrszálaidtól, de már unod a folyamatos borotválást és a fájdalmas gyantázásokat, akkor vágj bele valamilyen tartós szőrtelenítési kezelésbe!

IPL szőrtelenítés

A villanófény technológiáján alapul az IPL szőrtelenítési módszer, amit akár otthon is végezhetsz. Viszonylag elviselhető fájdalommal könnyen gátolja meg a szőrtüszők növekedését. A gép kezelőfejét csak a kívánt területre kell tenned, amely erős, pulzáló fénnyel a szőrsejtekbe hatol és megsemmisíti a tüszőket. Lényegében az erős fény elnyelése során hő termelődik, amely kiégeti a szőrtüszőket. Sajnos nem végleges megoldásról van szó, hiszen a bőr és a szőrtüszők egy idő után regenerálódnak, viszont az első kezelések után már elég csak körülbelül fél évente megismételni a szőrtelenítést.

 

A kezelés előtt le kell borotválnod a szőrtelenítésre szánt területet, azonban fontos, hogy a szőrtüszők megmaradjanak, ezért semmiképp ne epilálj! Minél kisebb a bőr felett lévő szőr, annál hatásosabb lesz a kezelés! Ha világos a bőröd és sötét szőrszálaid vannak, akkor ez a te módszered: ilyenkor a leghatékonyabb a kezelés. Sajnos világos szőr vagy sötétebb bőr esetén nem alkalmazható a módszer.

Lézeres szőrtelenítés

Ez az a módszer, ami tényleg képes végleges megoldást nyújtani a szőrszálakkal szemben. Egymás után több - általában 4-8 - alkalommal kell majd eljárnod kezelésre, de a legvégén tényleg minden szőszálad eltűnik a kezelt helyekről. A lézer a fekete szőrtüszőket pusztítja el, azonban fontos, hogy a szőrszálaknak aktív növekedési fázisban kell lenniük: minimum 1 mm hosszúra meg kell nőniük a kezelés előtt. Tudnod kell, hogy a világos és ősz szőrszálakkal a lézer nem tud mit kezdeni, ezért ha a szőke típusba tartozol, sajnos nem ez lesz a te szőrtelenítési módszered.

 

A kezelést követően közvetlen lejegelik az érintett területeket, hogy az égető érzés és a fájdalom enyhüljön. Majd egy speciális krémmel kell kenned a bőrödet egy ideig. Minden egyes kezelés után a napozást és a szoláriumot hanyagolnod kell közel egy hónapon keresztül.

SHR szőrtelenítés

A fenti két technika keveréke az SHR szőrtelenítés: a lézer és a pulzáló fény technológiáját egységesíti. A magas hőmérsékletet, amely elpusztítja a szőrtüszőket fokozatosan éri el a gép, ez pedig a sérülés és égés kockázatát jelentősen csökkenti. Szinte fájdalommentes a kezelés, ami igen fontos szempont a szőrtelenítés során. Intim területek szőrtelenítéséhez kifejezetten ajánlott ez a módszer.

 

Fontos, hogy a szőrszálaknak nem kell feltétlen a növekedési fázisban lenniük a kezeléshez. Nem okoz bőrirritációt sem, és néhányan nappal később már sütkérezhetsz a napon. Sőt ha szőke szőrszálaid vannak vagy lebarnult a bőröd, akkor is alkalmazhatod a módszert, így az előző kettővel ellentétben ez a tökéletes megoldás!

 

Bejelentkezés